VI  OCH  ALLTET

 

- den första boken i en självbiografisk trilogi

 

 

 
 

Vi och Alltet är en självbiografisk bok med omtumlande upplevelser – från dimensioner som tidigare varit fördolda för den tredimensionella människan.

 

Ingrid Krianon, visionär och starkt engagerad i samhällets och kyrkans utveckling, skildrar här det samarbete som sker över dimensionsgränserna. Hon ger en stark maning till forskare och politiker att förstå de nya lagar som styr framtidens vetenskap och samhälle

 

Världen går mot nya vibrationer, ny teknik och ny sinnrik forskning som tidigare aldrig används på jorden.

 

Fri energi som energikälla – en andlig utmaning för mänskligheten. Vi får en större inblick i hela den mystik som omger människan och hela vår multidimensionella natur.

Varsamt berättar hon om de olika alternativ mänskligheten står inför.

 

Ur innehållsförteckningen:

Samarbete över dimensionsgränserna, inre vetande, kommunikation med andra världar, Kinnekulle, andlig vetenskap, framtidens energikällor,  fri energi, Modersprincipen, Andens väg, religiös fanatism, förlåtelsens magi, världstjänarna, Alltets hemlighet, kyrkans inställning till de nya strömningarna, ljusskeppet över Halleberg, ljusarbetarna och kyrkan, frihet i Jordens ton – Modersenergi, Bibeln, kvinnliga präster, Gud och New Age, Hilarion – Paulus och kyrkan, kroppen och Alltet, energiarbete i Europa, jordchakraöppning i Schweiz, ljuset från Norr, 3:e Shamballaporten: Varberg – Tromsö, Shamballatoner – Shamballafält, konst och bildhänvisning.

 

______________________

 

Ur boken:

”Det var helt stjärnklart, fullmåne och gnistrande kallt. Helt plötsligt händer något som gör att jag tvärstannar bilen – Ut över bergskammen kommer ett stort stjärnskepp seglande. Sakta majestätiskt – helt ljudlöst - - -

 

- Människan kanske inte ser, hör eller förnimmer de högre aspekterna av sitt multidimensionella Väsen, men de reagerar omedvetet som om de visste den Heliga vägen in i UNITY ! Där finns endast samförstånd, syster-broderskap i all tanke.

 

- De gamla profetiorna om ett 3:e världskrig gäller inte längre!

 

- De forskare som använt sin gåva inom ramen för gamla tänkesätt uppdateras och får impulser till att överbrygga den gamla forskningens tänkesätt in i nya banor på bara några få år.

 

- Redan 2005 har uppdatering skett av så pass många grundforskare att dessa kollektivt kan bära den ton som ska förbereda arbetet för att läka de stora sjöarna/innanhaven.

 

- Modersprincipen väcks och ger stor genomströmning av religionerna – främst i den industrialiserade världen där Modersaspekten varit förkvävd.”

 

 

Spontana uttryck från läsarna:

”En bok för dig som känt dig ensam med dina märkliga upplevelser. Ingrid är en föregångare och medvandrare på den krokiga multidimensionella stig som kallas Livet!”

 

”Det är ett helt nytt tänkande. Det är detta som forskarna behöver för att de ska förstå den nya dimensionen – att den är en verklighet!”

 

 
     

 

För beställning av böcker, klicka här